Kontakta oss

Vi är en Salesforcepartner

Öhlmér Utveckling är en registrerad Salesforcepartner med certifierade konsulter i Uppsala och Stockholm. Vi kan hjälpa er utveckla befintliga system eller bygga ett helt från grunden. Allt efter era behov. 

Vi har god erfarenhet av utveckling samt konfiguration av Salesforce. Alla våra konsulter är certifierade

Kontakta oss

Vad vi kan göra för dig

Vi tar fram en tillämpning av Salesforce programvara som tillgodoser dina behov när det kommer till marknadsföring, säljarbete och support. En tillämpning som passar för små till stora organisationer. Aktiviteterna bryts ned till breda kategorier. I tillämpningen identifieras standardobjekt, analyseras samband, bearbetas data. Även önskad information kan beställas. Vi tar fram en skalbar lösning som passar just din organisations behov.

Salesforce
Salesforce baseras på molntjänster, som innefattar såväl mjukvara som plattform och infrastruktur. Som användare behöver man inte bekymra sig om de olika delarna, utan tjänsterna kan användas från de egna mobiltelefonerna, paddorna, datorerna och skrivarna.
Andra IT-behov
Vi är också experter på:
  • iPhone
  • Android
  • Full-Stack utveckling

Samarbetsparters

Våra kunder är det absolut viktigaste för oss. Nedan visas några av våra samarbetspartners.
Certifierad Salesforce konsultpartner i Uppsala och Stockholm
Om Öhlmér Utveckling

Specialiserade inom Salesforce och CRM-lösningar. Vårt mål är att lösa kundernas problem inom IT och telekom genom innovativa lösningar.

Kontakta oss

Tel: 073-200 99 99
Email: simon@ohlmer.se
Kontaktsida: klicka här

Byt språk